Kontakt

Kontakt

LASNI SISTEMI

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

KOLIKO STANE LASNI SISTEM?

Lasni sistem je na voljo od 650€ naprej. Natančna cena je odvisna od številnih dejavnikov, kot so: vrsta sistema, željena dolžina las, dodatne želje. Kateri lasni sistem je primeren za vas in kakšni so stroški, izveste na brezplačnem neobvezujočem svetovanju.

KAKŠNI LASNI SISTEMI OBSTAJAJO?

Za vsako težavo z lasmi imamo pravo rešitev. Poleg takoj dobavljivega lasnega sistema in sistemov po meri vam ponujamo tudi mikropigmentacijo (SMP). Za vsako zamenjavo las uporabljamo samo prave lase visoke kakovosti. Možni so različni tipi sistemov: švicarska mrežica, francoska mrežica, polna mrežica, PU, ​​tanka koža, ultra tanka koža ali kombinacija teh. Katera možnost vam ustreza, vam bomo svetovali na brezplačnem posvetu.

KAKO DOLGO DRŽI LASNI SISTEM?

V povprečju lasni sistem zdrži od 4 do 8 mesecev. Trajnost je med drugim odvisna od opreme, uporabe in nege. Obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da bo vaš lasni sistem dlje časa uporaben, na primer: uporabljajte negovalne izdelke, prilagojene vašemu lasnemu sistemu, in nosite vsaj dva kosa las izmenično.

ALI MORAM ZA SVOJ LASNI SISTEM K VAM?

Svetujemo, da vsaj prvič, ja. Svetovanje lahko izvedemo preko spleta, razrez in stiliranje pa nato opravimo v našem studiu. Lahko, pa vse naredite sami. Z nakupom lasnega sistema prejmete navodila, kako si izmeriti in pripraviti-obriti lasišče, prilepiti lasni sistem in se pripraviti za frizerja.

KDAJ JE PRAVI ČAS, DA SE ODLOČIM ZA LASNI SISTEM?

Če se s svojimi lasmi ne počutite več udobno in želite spet polno lasišče. Ne glede na to, ali vas prizadene difuzno izpadanje las ali alopecija, smo tukaj za vas. Preprosto vam bomo v pomoč in svetovali vam bomo  brez obveznosti in brezplačno.

ALI SE LAHKO UKVARJAM S ŠPORTOM Z LASNIM SISTEMOM?

Ja vsekakor. Naj gre za plavanje, potapljanje, plezanje, bungee jumping, borilne veščine ... dokler ga uporabljate s pravimi izdelki, vaš lasni sistem lahko prenese kateri koli šport.

Kako vam lahko pomagamo?

Ali imate kakšno vprašanje? Z veseljem vam pomagamo pri kakršnih koli vprašanjih ali težavah. Preprosto izpolnite kontaktni obrazec, nas pokličite ali nam napišite sporočilo prek WhatsAppa. Mimogrede, zelo radi prejemamo pohvale tudi na Instagramu ali Googlu!

    PRIJAVA

    Markotove Enovičke

    Najnovejše ponudbe, promocije in izdelki naravnost v vaš nabiralnik.