VAŠA PREOBRAZBA

5 korakov do novega videza

1 KORAK

1 KORAK

POSVETOVANJE

Posvetovanje je prvi korak do vaše nove popolne pričeske (pri nas v salonu ali online). Pri izbiri vašega lasnega sistema je ključnega pomena celosten pristop, ki vključuje tako pregled stanja las kot tudi razumevanje vaših želja, življenjskega sloga in zahtev. S tem pristopom lahko najbolje ocenimo, kateri lasni sistem bo najbolje ustrezal vašim potrebam in željam.

2 KORAK

2 KORAK

IZBIRA LASNEGA SISTEMA

Da najdemo ustrezen lasni sistem, natančno pogledamo vašo barvo, gostoto in strukturo las. Tudi način pritrdnitve predstavlja pomembno vlogo. Na podlagi našega nasveta se nato odločite za vrsto lasnega sistema ( mrežica, hibridni, folija ...), ali za sistem narejen po meri.

3 KORAK

3 KORAK

PRILAGODITEV LASNEGA SISTEMA

Izmerimo vaše lasišče, s čim ugotovimo velikost lasnega vložka in naredimo odtis glave. Kalup uporabljamo kot predlogo za britje tonzure. Ohranimo čim več vaših las. Po pripravi vašega lasišča in lasnega sistema je lasni sistem prilagojen vaši velikosti in ga ustrezno pritrdimo.

4 KORAK

4 KORAK

STRIŽENJE IN STAJILING

Prišel je čas – dobili boste pričesko, ki ste si jo vedno želeli! Z našimi stilisti ste v najboljših rokah, saj lahko z vrhunskim mojstrstvom uresničijo trenutne trendovske pričeske. Tudi vam z veliko izkušnjami in empatijo svetujemo stil, ki ustreza vašemu obrazu. Z uporabo vrhunskih tehnik striženja in oblikovanja se bo vaš lasni sistem popolnoma zlil z vašimi naravnimi lasmi.

5 KORAK

5 KORAK

HEJ... NOVI JAZ

Na to ste dolgo čakali! Nov občutek samozavesti, ki se začne s pogledom v ogledalo! Vrnite se v mladost s polnimi lasmi. Radi vidimo, zadovoljstvo naših strank, in veselimo se, da lahko to izkušnjo za vas naredimo nepozabno.
Za dober začetek prebujene samozavesti s čudovito pričesko!