Marko & jaz

Kako postati boljši?

Z pravilnim sistemom boste svoj salon vodili še z boljšim zaslužkom. Veliko salonov  se je s skupnimi močmi povezalo v  združenje. Pridobitelji licence MARKO MATJAŽ tm ali CUT’N GO tm lahko imajo korist, saj se lahko poslužujejo edinstvenega recepta za uspeh z najboljšimi dodatki:

 

 • Maksimalno začetno financiranje z minimalnim lastnim deležem
 • Visoko kakovostna atraktivna notranja salonska oprema
 • Iskanje zaposlenih, ki lahko napredujejo in so uspešni
 • Pridobivanje strank s pomočjo dobre reklame
 • Najboljši izobraževalni standardi za zaposlene
 • Najboljši produkti na tržišču z najboljšim imenom
 • Prvorazredna mreža profesionalnih sistemskih družabnikov
 • Privabljajoče cene naših uslug

 

Cilj te zamisli so obiski frizerja, ki so za stranko prijetni. Stranka naj bi ob vsakem obisku imela občutek, da njena želja stoji na prvem mestu. Potrošnik je z vseh strani obdan z različnimi tržnimi strategijami, katere ga namenoma odvračajo od njegovih temeljnih potreb, zato sta enostavnost in transparentnost v današnjem času nekaj posebnega. Jedro zamisli je doseganje dobrih rezultatov, s pomočjo jasne strukturiranosti, kot so organizacija, cena, dosežek/uspeh in dobro izobraženi frizerji. Že ta dva podatka zadostujeta, da potrdimo uspeh:

 • 10 strank na frizerja na dan
 • 23 EUR prometa na stranko

Izkoristite priložnost

 

Vseeno ali gre za varovanje vaših financ ali za širjenje s franšizo:
* kot pridobitelj Franšize MARKO MATJAŽ tm ali CUT’N GO tm, lahko koristite prednosti in tudi fleksibilnost sistema, obdržite pa tudi svojo svobodo.

 

Koncept je primeren za:

 • ustanovitelje, ki tudi sami delajo v salonu
 •  če se hočete z že obstoječim salonom priključiti novemu tržišču
 • če si hočete že obstoječi salon zavarovati z drugim varnostnim stebrom
 • vezanje vaših najboljših sodelavcev nase oz. na podjetje
 • širjenje mreže svojih podružnic v vaši regiji

 

Seveda se  lahko sami odločite, na katerem mestu/lokaciji hočete imeti uspeh, ker Vi najbolj poznate vaš trg. Od izbire pravilnega salona do njegovega odprtja se vedno lahko obrnete na izkušene družabnike tega sistema oz. te mreže. Kar pa se tiče lokacije: ta sistema (MARKO MATJAŽ tm, CUT’N GO tm) dosegata dobre rezultate tako mestih kot na podeželju poleg tega, pa se lahko s tem konceptom odpoveste visokim najemninam v trgovskih centrih.

Dvig dosežka oz. učinka

Hitrejše in boljše usluge s svojo Frizersko akademijo postavlja MARKO MATJAŽ tm ali CUT’N GO tm, visoka merila pri izobraževanju. Učenci iin sodelavci pridobitelja licence osvežujejo svoja znanja na tečajih, ki so v Mariboru in na ostalih lokacijah po Sloveniji. Teoretično znanje in tudi praktični trening sta usmerjena k cilju: vrhunski dosežki v najkrajšem času za zadovoljne stranke. Zamisel, ki vas v praksi pripelje do boljšega zaslužka.

Pridobitev strank

Tipična stranka, ki obiskuje salon MARKO MATJAŽ ali CUT’N GO, je del samozavestne moderne družbe. Njeno ravnanje in strmenje je usmerjeno v čiste strukture. Svoje potrebe prilagodi času in se poslužuje virov, ki so ji na razpolago.

Zavarovanje prihodnosti

Uspeh ima več razlogov. In mi vam jih naštejemo še več. Pozanimajte se o prvovrstnih možnostih, ki vam jih nudi naš Franšizni sistem, naših blagovnih znamk. Zazrite se v boljšo perspektivo in v boljšo prihodnost.

Pripravljeni za delo

S pomočjo Frizerske Akademije v Mariboru, vam super MARKO MATJAŽ tm in CUT’N GO tm, ponuja idealno izobraževalno središče. Na površini preko 150 m² posredujejo profesionalni trenerji svoje znanje in sposobnosti  na področju barvanja in striženja. Lepa arhitektura, navdihujoči prostori in stilska oprema pozitivno vplivajo na hitro in usmerjeno učenje. Poleg izobraževalnih prostorov in tehničnega prostora pa ima Frizerska Akademija MARKO MATJAŽ tm, tudi lasten salon. Kdor zaključi izobraževanje NA Frizerski Akademiji, je pripravljen za delo v salonu.

 1. priporočljiv je lastni kapital. Lahko si pomagate z državnimi sredstvi (subvencije)
 2. pogodbeno zagotovljena  pravica uporabe vam omogoča možnost financiranja, ter vam nudi investicijsko varnost
 3. storitve družbenikov sistema niso sestavni del licence.
 4. mreža izobraževalnih centrov je še trenutno v gradnji. Gradnja izobraževalnih centrov poteka v sodelovanju s sistemskimi partnerji .